top of page

Annual Bike Swap at S&W Sports Group

Public·40 members

Duke Evan
Duke Evan

Універсальні Речі Та Секрети Швидких Зборів Зранку

Збиралася сьогодні на виставку сучасного мистецтва, півтори години крутилася перед великим дзеркалом і переміряла напевно половину всього свого літнього одягу, але так і не змогла створити нормальний образ. Усе або занадто офіційне і тисне в плечах, або виглядає так, наче я просто зібралася на пляж, тому я психанула, вдягла старі джинси з першою ліпшою майкою і пішла з дому в абсолютно зіпсованому настрої через відсутність нормальної бази.

7 Views
th bes
th bes
Jul 21

Протягом останніх років цей елемент гардероба став шалено популярним завдяки своїй здатності миттєво доповнювати будь-які сміливі образи, незалежно від того, куди ви збираєтеся. Особисто я для себе знайшла ідеальний варіант крою і вже давно купую жіночі топи від одного крутого вітчизняного виробника, оскільки це саме те, що я використовую як рятівний круг для швидких зборів щодня. Вони шиються з дуже приємної до тіла тканини, яка круто тримає форму, не просвічує і чудово сідає по фігурі, підкреслюючи переваги. Дівчатам, які тільки починають формувати свій базовий літній гардероб, я щиро раджу брати моделі з широкими бретелями, адже під них набагато простіше підібрати білизну, і завжди прати їх виключно навиворіт у спеціальних мішечках, щоб уникнути появи випадкових зачіпок від замків чи гудзиків іншого одягу.

bottom of page